KÜPSISTE JA PRIVAATSUSPOLIITIKA.

Sisukord

 

  1. Töödeldavad andmetüübid / Lingid teistele veebisaitidele
  2. Teave isikuandmete töötlemise kohta
  3. Küpsiste kasutamine
  4. Veebimajakad ja pikslid
  5. Jälgimine ja analüüs
  6. Uuestiturundamine
  7. Küpsised, mida me kasutame
  8. Küpsiste ja sarnaste tehnoloogiate lubamine ja keelamine
  9. Teabevahetus sotsiaalmeedia võrgustikega
  10. Sinu õigused
  11. Privaatsuspoliitika muudatused
  12. Meie kontaktid

 

Seda veebisaiti haldab Opel Southeast Europe Kft. (“Opel”) kui vastutav töötleja ja andmete majutamine toimub meie IT-tarnija General Motors Holdings LLC (Michigan, USA) juures. Kõiki muid mikrosaite haldab Opel Southeast Europe Kft. ja neid majutab Euroopas meie IT-tarnija MRM (Frankfurt Maini ääres, Germany). Opel Southeast Europe Kft. registreeritud kontor asub Ungaris aadressil Szabadsag ut.117, Budaörs, H-2040.

 

Palun loe see dokument enne selle veebilehe kasutamist hoolikalt läbi, sest selles seletatakse, kuidas me töötleme isikuandmeid ja kuidas me kasutame küpsiseid. Veebilehe kasutamine märgib, et nõustud selle poliitikaga.

 

1. Töödeldavad andmetüübid / Lingid teistele veebisaitidele

Opel hoolib sinu privaatsusest. Selle veebilehe kaudu me kogume ja töötleme erinevat tüüpi isikuandmeid. See hõlmab järgmist:

 

  • teave, mida jagad meiega registreerimise, päringute tegemise ning meie teenuste ja veebilehe kasutamise käigus, sh nimi, aadress, meiliaadress ja samuti sinu kui kasutaja üles laetud pildifailid;
  • teave, mida vajame, kui teatad meie veebilehega seotud probleemist;
  • küpsiste kaudu kogutud teave.

 

Täpsemaid üksikasju vaata punktist 2.

 

See veebisait sisaldab ka linke teistele Opeli veebilehtedele või Opeli partnerite veebisaitidele, volitatud töökodadele, sidusettevõtetele või sotsiaalmeedia veebisaitidele. Klõpsates mõnele sellisele lingile, mis viib teisele Opeli veebilehele või kolmandate isikute hallatavale veebilehele, pea meeles, et neil lehtedel on oma andmekaitsesätted. Kui kasutad neid veebisaite, siis loe läbi nende privaatsuspoliitika.

 

See veebisait võib lisaks sisaldada ka iFrame silte sisuga, mis pärineb teistelt Opeli või kolmandate osapoolte veebisaitidelt. Opel ei vastuta iFrame siltides kuvatava kolmanda osapoole sisu eest. Seal kuvatava teabe eest vastutavad täielikult nende veebisaitide omanikud. Opel ei kontrolli ega vastuta sõltumatute veebisaitide sisu eest ja pakub taolist välist sisu oma külastajate mugavuse huvides. Kui külastad sellise sisuga lehte, siis selle tulemusena võidakse sinu seadmesse saata küpsiseid nendelt kolmanda osapoole veebisaitidelt. Opel ei halda nende küpsiste jaotamist. Nende küpsiste kohta saad täpsemat teavet kolmanda osapoole veebilehtedelt.

Pea meeles, et Opel ei saa kolmanda osapoole veebisaitide eest võtta mingit vastutust ega kohustusi.

2. Teave isikuandmete töötlemise kohta

Sinu isikuandmeid töödeldakse sinu taotluste haldamiseks ja täitmiseks ning selleks, et meie ja Opel Automobile GmbH (Bahnhofsplatz, 65423 Rüsselsheim am Main, Saksamaa) vastutavate töötlejatena saaksime vajaduse korral pakkuda isikupärastatud turundust ja turu-uuringuid ja seda järgneval viisil.

Andmetöötlus põhineb isikuandmete kaitse üldmääruse (GDPR) artikli 6 lõike 1 punktil a), juhul kui esitad oma vastava nõusoleku ja/või veebipõhiste taotluste korral GDPR artikli 6 lõike 1 punktil b).

Vastutavate töötlejatena töötleme sinu isikuandmeid järgmiselt

 

Andmed (kohustuslikud andmed on märgitud tärniga *) & Eesmärk/eesmärgid

 

Identimis- ja kontaktandmed:

  • kontaktandmed: sugu, pöördumine*, eesnimi*, perekonnanimi*, tänav*, sihtnumber, linn, telefoninumber, meiliaadress*
    • Sinu taotluste täitmiseks – proovisõidu taotlus, pakkumise taotlus, teeninduse taotlus, uudiskirja taotlus, üldised päringud.

 

Sõltuvalt sinu taotluse olemusest võivad täiendavad andmeelemendid olla kohustuslikud:

  • Huvipakkuva mudeli andmed: mudel, keretüüp, viimistlustase, mootori valik
    • Sinu proovisõidu taotluse ja pakkumise taotluse täitmiseks
  • Tegeliku sõiduki andmed: sõiduki identimisnumber (VIN-kood), numbrimärk tegeliku sõiduki mudel , tegeliku sõiduki kütusetüüp, esmase registreerimise kuupäev, odomeetri näit, sõiduki üleandmise kuupäev/kellaaeg, kättesaamise kuupäev/kellaaeg, teeninduse liik*, asendusauto, eelistatud kontakteerumisviis
    • Sinu teeninduse taotluse täitmiseks
  • Isiklikud märkused, päringu tüüp*
    • Sinu teeninduse taotluse või üldise päringu täitmiseks
  • Rahastamisteave: rahastamisaeg/kuupäev, ettemakse, ülejäänud krediidikindlustus
    • Sinu kasutatud auto pakkumise taotluse täitmiseks
  • Valitud Opeli partner
    • Sinu proovisõidu taotluse ja pakkumise taotluse (uuele ja kasutatud autole) või teeninduse taotluse täitmiseks

 

Ärikliendi andmed

  • Autopargi suurus, autopargi struktuur (sõiduautod või tarbesõidukid), vastutus (kasutaja või otsustaja), teave selle kohta, kas Opeli sõidukid on autopargis juba kasutuses
    • Sinu üldiste klienditeenindusega seotud päringute, finantsteenustega seotud päringute, Opeli toodete ja ettevõtega seotud teemadel päringute täitmiseks

     

 

Turunduse liitumisandmed - vajaduse korral –

  • Pöördumine, eesnimi*, perekonnanimi*, meiliaadress*, telefoninumber ja sinu esitatud seonduv teave (osana sinu taotlustest – vt andmeid lõigus 1 a - e)
    • Klienditeenindus: nt kutsed üritustele, info minu sõiduki / mulle huvi pakkuva sõidukiga seotud (tehniliste) uuenduste või sõidukitega seotud teenuste kohta, teated hooldus-/ülevaatus-/remondiaegade kohta, rikkeabi.
    • Kliendi teavitamine: kontakteerumine nt seoses uute ja kasutatud sõidukite, finantseerimis- ja liisingupakkumiste, esinduse hooldus-, ülevaatus- ja remondipakkumiste või minu sõidukiga seotud kvaliteediparendusteenustega.
    • Reklaam: individuaalsete või personaliseeritud pakkumiste, toodete ja teenuste reklaamimine.
    • Kliendirahulolu uuringud: ostu- või teenindusjärgne kontakteerumine, et uurida nt minu rahulolu sõidukiga või osutatud teenustega.

 

Küpsiste kaudu kogutud teave

Üksikasjalikku teavet leiad 7. jaotisest

 

Punktides 1-4 loetletud tärniga * märgitud andmeelemendid on kohustuslikud ja vajalikud sinu taotluse täitmiseks. Seega on nende andmete esitamine kohustuslik. Kui sa neid andmeid ei esita, ei saa me sinu taotlust täita.

 

Sinu sirvimismustri põhjal meie veebisaidi külastamisel võidakse kuvada hüpikaken, mis pakub proovisõitu või kupongi sulle huvipakkuvale mudelile. Üksikasjalikku teavet leiad 7. jaotisest.

 

Teie isiklikud andmed, mis on loetletud jaotises 1, säilitatakse kolm aastat pärast lepingulise suhte lõpetamist. Isiklikud andmed, mis on loetletud eespool olevas jaotises 3, säilitatakse ülalnimetatud eesmärkidel kolme aasta jooksul pärast viimast kontakti Opeliga.

 

Saajad

 

Edastame teie andmed allpool loetletud eesmärkidel järgmistele saajatele:

 

Andmed / Eesmärk/eesmärgid / Saaja(d)

 

Identimis- ja kontaktandmed seoses järgnevaga:

  • Huvipakkuva mudeli andmed, Tegeliku sõiduki andmed, Isiklikud märkused, Finantseerimine, Valitud Opeli partner
    • Klientide ja potentsiaalsete klientide taotluste täitmiseks, klienditeeninduseks, kliendiinfoks, reklaamiks, kliendirahulolu uuringuteks
      • Meie ja Opel Automobile GmbH jagame teie isikuandmeid vastavate töötlejatega (IT-teenuse, turu-uuringute ja turundusteenuste tarnijad), et toetada nimetatud eesmärkide haldamist. Eelkõige jagame teie isikuandmeid järgmiste teenusepakkujatega:
        MRM McCann GmbH
        Großer Hasenpfad 44
        60598 Frankfurt

 

Ärikliendi andmed

  • Klientide ja potentsiaalsete klientide taotluste täitmiseks, klienditeeninduseks, kliendiinfoks, reklaamiks, kliendirahulolu uuringuteks

Conteam Below GmbH
Am Brand 41
55116 Mainz

 

Turunduse liitumisandmed - vajaduse korral.

  • Klientide ja potentsiaalsete klientide taotluste täitmiseks, klienditeeninduseks, kliendiinfoks, reklaamiks, kliendirahulolu uuringuteks
    • Vajaduse korral jagame sinu isikuandmeid sinu valitud Opeli partneriga.
    • Samuti jagame sinu isikuandmeid ka asjaomase IT-teenuste osutajaga (GM Holdings LLC, Michigan, USA), kes asub väljaspool Euroopa Majanduspiirkonda (EMP) ehk riigis, kus isikuandmetel puudub piisaval tasemel kaitse. Euroopa Komisjon ei ole kaitse piisavuse kohta otsust teinud, kuid kohaldatakse sobivaid kaitsemeetmeid, milleks antud juhul on ELi isikuandmete edastamise lepingute tüüptingimused. Tingimuste koopia saamiseks palume saata e-kiri aadressile privacyrights@opel.com

 

Andmeprotsessorid:

  • Klienditugi (Tondi 51, Tallinn, Estonia)
  • Telenordi (Piliakalnio g. 7, LT-06229 Vilnius, Lithuania)
  • 3.14 SIA (Strēlnieku iela 13-27, LV-1010, Riga, Latvia)
  • Kantar Emor (A. H. Tammsaare tee 47, Tallinn 11316, Estonia)
  • CDK Global Oü (Endla 69/Keemia 4, Tallinn 10615, Estonia)
  • AMIT Baltics SIA (Ernestines iela 24, LV-1046, Riga, Latvia)
  • OEC World Headquarters, 4205 Highlander Parkway, Richfield, OH 44286, USA

 

3. Küpsiste kasutamine

See veebisait, meilisõnumite saatmine, veebiteenuseid, reklaami ja interaktiivseid rakendused kasutavad meie teenuste optimeerimiseks küpsiseid.

 

  • Mis asi on küpsis?

 

Küpsis on väike fail, mis enamasti sisaldab tähti ja numbreid, mille meie veebiserver saadab brauseri küpsisefaili, mis asub sinu arvuti kõvakettal. Küpsise peamine eesmärk on võimaldada meie veebiserveril esitada kasutajale kohandatud veebilehti, mis muudavad kasutaja kogemuse Opeli veebisaidi külastamisel isiklikumaks ja sobivamaks tema konkreetsetele vajadustele.

 

Mõned küpsised on selle veebisaidi funktsionaalsuse jaoks vajalikud ja need aktiveeritakse külastamisel automaatselt.  Mõned küpsised võimaldavad meil pakkuda kasutajale teenuseid ja funktsioone, mis nende vajadustele kõige paremini vastavad ning kohandada meie teenust selliselt, et tagada veebisaidi lihtne ja kiire toimimine.

 

  • Milliseid küpsiseid see veebisait kasutab?

 

Opel Southeast Europe Kft. võib sel veebilehel kasutada kaht tüüpi küpsiseid:

 

Küpsised liigituvad järgmiselt:

 

  • baasküpsised,
  • toimimisküpsised
  • püsiküpsised

 

Baasküpsised võimaldavad meie kasutajatel veebisaidil navigeerida ja selle funktsioone kasutada. Ilma nende küpsisteta ei toimi tellitavad teenused, nagu nt meie autokonfigureerija, esinduse otsingu funktsioon või taotlusvormid.

 

Me kasutame baasküpsiseid:

 

  • veendumaks, et veebileht toimib ja kõik funktsioonid täidetakse õigesti
  • et võimaldada sul autokonfigureerijas oma valikut salvestada
  • et võimaldada sul esinduse otsingus planeerida teekonda sinu lähima esinduseni.

 

Toimimisküpsised

 

Toimimisküpsised koguvad teavet selle kohta, kuidas kasutajad meie veebisaiti kasutavad. Need aitavad meil parandada meie veebisaidi funktsionaalsust, näha, millised alad pakuvad meie klientidele kõige suuremat huvi, ja saada rohkem teada meie reklaamikampaaniate efektiivsuse kohta. See kõik aitab meil pakkuda oma kasutajatele teenuseid ja funktsioone, mis nende vajadustele kõige paremini vastavad.

 

Me kasutame toimimisküpsiseid:

 

  • statistika loomiseks selle kohta, kuidas meie veebisaiti kasutatakse,
  • et näha, kui efektiivsed on meie reklaamikampaaniad
  • et jälgida kasutajate mitteisikuliselt seotud käitumist ja selle abil täiustada oma veebisaiti.

 

Mõningaid toimimisküpsiseid saadavad volitatud kolmandad osapooled, kuid me ei luba küpsiseid kasutada eepool mainitutest erinevatel eesmärkidel.

 

Niinimetatud püsiküpsised salvestatakse kasutaja arvutisse või seadmesse brauseriseansside vahel. Neid kasutatakse seadete või eelistuste salvestamiseks ja veebisaidi kasutuse parandamiseks järgmisel külastusel. Mõningaid neist küpsistest pakuvad volitatud kolmandad osapooled.

 

Me kasutame püsiküpsiseid:

 

  • et kuvada opel.ee pakkumisi, mis meie meelest võiksid kasutajatele huvi pakkuda,
  • et varustada meie meedia- ja reklaamipartnereid teabega sinu külastuse kohta, et nad saaksid sulle pakkuda sihitud reklaame;
  • et jagada teavet partneritega, kes pakuvad teenust meie veebisaidil. Teavet jagatakse ainult teenuse, toote või funktsiooni tagamiseks (nt värvivaliku funktsiooni jaoks meie autokonfiguraatoris) ja seda ei kasutata muul eesmärgil.

 

Mõningaid püsiküpsiseid saadavad volitatud kolmandad osapooled, kuid me ei luba küpsiseid kasutada eepool mainitutest erinevatel eesmärkidel.

4. Veebimajakad ja pikslid

See veebisait sisaldab veebimajakaid (mida nimetatakse ka pikselsiltideks). Veebimajakas on tihti läbipaistev graafikaelement, mis enamasti pole suurem kui 1x1 pikslit, mis paigutatakse veebisaitidele või meili ja mida kasutatakse veebisaiti külastava või meili saatva kasutaja veebikäitumise jälgimiseks. Veebimajakaid kasutavad kolmanda osapoole (sellel veebilehel Adobe Analyticsi) tehnoloogiad, et jälgida meie veebisaidi kasutajate tegevust. Need võimaldavad jälgida, millisest arvutist konkreetset veebilehte külastati ning millal ja kust (riigi/linna tasandil).

5. Jälgimine ja analüüs

Opel kasutab oma turunduskommunikatsiooni pidevaks optimiseerimiseks Adobe'i analüüsitarkvara Adobe Analytics. See võimaldab jälgida veebikäitumist aja, geograafilise asukoha ja selle veebisaidi kasutuse seisukohast. Seda teavet kogutakse jälgimispikslite ja/või küpsiste kaudu. Jälgimispikslite ja/või küpsiste kaudu kogutud teave on anonüümne ja seda ei seota isikuandmetega. Kogu analüüsiks vajalikku teavet hoitakse ettevõtte Adobe Systems Incorporated Londoni serverites Ühendkuningriigis. Opel ei jaga seda teavet ühegi kolmanda isikuga, vältimaks selle teabe sõltumatut kasutamist. Kui sa pole nõus teabe analüüsimisega, siis saad oma mittenõustumisest teada anda siin: http://www.adobe.com/privacy/opt-out.html

6. Uuestiturundamine

Uuestiturundamise küpsiste abil saame muuta pakkumised oma kasutajatele huvitavamaks. Uuestiturundamise küpsised salvestatakse netikasutaja arvutisse või seadmesse brauseri sessiooni ajal.  Need võimaldavad reklaamida partnerite ja sotsiaalmeedia veebisaitidel Opeli tooteid nendele kasutajatele, kes on varasemalt nende toodete vastu huvi tundnud.

 

Nende reklaamide sisestamine põhineb küpsiste tehnoloogial ja on täielikult anonüümne. Mingeid isikuandmeid (nagu nt IP-aadress või sarnased andmed) ei salvestata ja samuti ei seota sinu isikuandmetega ühtegi kasutajaprofiiliga.

Lisaks sellele ei edastata ühelegi partnerile või sotsiaalmeedia veebisaidile sinu kohta mingeid kasutajaga seotud andmeid. Samuti on reklaamimine täielikult anonüümne.

 

Samuti on sul võimalik igal hetkel uuestiturundamise küpsised välja lülitada, selleks klõpsa järgneval lingil: http://www.turn.com/privacy/opt-out-of-the-turn-platform

7. Küpsised, mida me kasutame

Selles jaotises on teave meie veebisaidil kasutatavate küpsiste kohta. Kui sa ei nõustu mõne konkreetse küpsise seadetega, on sul võimalus need küpsised keelata, selleks klõpsa küpsise nimel. Kui mõnede küpsiste keelamiseks otselinki pole, siis saab neid küpsiseid keelata oma brauseri seadetest, vt punkt 8.

 

7.1 Küpsised arvutile mõeldud veebisaidil

 

 

Küpsised: Facebook Pixel

Küpsiste kaudu kogutud andmed: Kogub andmeid selle kohta milliseid lehti Te külastate ning andmeid selle kohta millist kampaaniat Te olete näinud ning millele olete klikkinud.

Eesmärk/eesmärgid: Kasutame anonüümset infot selleks, et näidata Teile relevantseid pakkumisi.

Pakkuja: https://www.facebook.com/policy.php; https://www.facebook.com/policies/cookies/

 

Küpsised: Google AdWords

Küpsiste kaudu kogutud andmed: Kogub andmeid selle kohta milliseid lehti Te külastate ning andmeid selle kohta millist kampaaniat Te olete näinud ning millele olete klikkinud.

Eesmärk/eesmärgid: Kasutame anonüümset infot selleks, et näidata Teile relevantseid pakkumisi.

Pakkuja: https://policies.google.com/?hl=et

 

Küpsised: Google Universal Analytics

Küpsiste kaudu kogutud andmed: Google Analytics on Google'i analüüsitööriist, mis aitab veebisaitide ja rakenduste omanikel mõista, kuidas külastajad nende vara kasutavad. Kasutusel võib olla küpsiste komplekt, mille abil kogutakse teavet ning esitatakse veebisaitide kasutusstatistikat. Külastajate isikuandmeid seejuures Google'ile ei edastata. Peamine küpsis, mida Google Analytics kasutab, on „__ga”.

Eesmärk/eesmärgid: Lisaks veebisaidi kasutusstatistika aruandluse koostamisele võidakse Google Analyticsit kasutada ka koos mõne ülalkirjeldatud reklaamiküpsisega, et kuvada Google'i teenustes (nt Google'i otsingus) ja kogu veebis asjakohasemaid reklaame ning mõõta kuvatud reklaamidega toimunud interaktsioone.

Pakkuja: https://www.google.com/policies/privacy

 

Küpsised: Google Doubleclick

Küpsiste kaudu kogutud andmed: Kogub andmeid selle kohta milliseid lehti Te külastate ning andmeid selle kohta millist kampaaniat Te olete näinud ning millele olete klikkinud.

Eesmärk/eesmärgid: Kasutame anonüümset infot selleks, et näidata Teile relevantseid pakkumisi.

Pakkuja: Google https://www.google.com/policies/privacy/

 

 

Küpsised: Signal

Küpsiste kaudu kogutud andmed: rakendatud küpsised salvestavad teavet meie veebisaidi lehtede kohta, mida olete külastanud, ja reklaamikampaaniate kohta, mida olete vaadanud või klõpsanud.

Eesmärk/eesmärgid: need veebireklaami jälgimise küpsised näitavad teile veebireklaame, mis tulenevad sisust, mida olete varem vaadanud ja klõpsanud, ning samuti meie veebisaidi lehti, mida olete varem külastanud.

Pakkuja: Signal https://www.signal.co/privacy-policy/

 

Küpsised: Iperception

Küpsiste kaudu kogutud andmed: need küpsised koguvad andmeid ainult veebisaidi külastuste kohta ja võimalike vabade aegade kohta veebisaidi optimeerimiseks, et tagada saidi parem funktsionaalsus ja mulje kasutajale.

Eesmärk/eesmärgid: neid küpsiseid rakendatakse meie veebisaidi kasutuse uurimiseks, et seda tulemuste põhjal optimeerida.

Pakkuja: Iperception https://www.iperceptions.com/en/legal/privacy-policy

 

Küpsised: Twitter

Küpsiste kaudu kogutud andmed: rakendatud küpsised salvestavad teavet meie veebisaidi lehtede kohta, mida olete külastanud, ja reklaamikampaaniate kohta, mida olete vaadanud või klõpsanud.

Eesmärk/eesmärgid: need veebireklaami jälgimise küpsised näitavad teile veebireklaame, mis tulenevad sisust, mida olete varem vaadanud ja klõpsanud, ning samuti meie veebisaidi lehti, mida olete varem külastanud.

Pakkuja: Twitter https://twitter.com/en/privacy

 

Küpsised: Adobe Audience Manager

Küpsiste kaudu kogutud andmed: rakendatud küpsised salvestavad teavet meie veebisaidi lehtede kohta, mida olete külastanud, ja reklaamikampaaniate kohta, mida olete vaadanud või klõpsanud.

Eesmärk/eesmärgid: need veebireklaami jälgimise küpsised näitavad teile veebireklaame, mis tulenevad sisust, mida olete varem vaadanud ja klõpsanud, ning samuti meie veebisaidi lehti, mida olete varem külastanud.

Pakkuja: Adobe Analytics https://www.adobe.com/ee/privacy.html

 

Küpsised: gmwp.privacy_shown

Küpsiste kaudu kogutud andmed:

Eesmärk/eesmärgid:

Pakkuja:

 

Küpsised: nm_carusseldwt_opel_ee

Küpsiste kaudu kogutud andmed: seansi ID

Eesmärk/eesmärgid: neid küpsiseid kasutatakse meie veebisaidi kasutuse uurimiseks, et seda tulemuste põhjal optimeerida.

Pakkuja: Carussel

 

Küpsised: Bing
Küpsiste kaudu kogutud andmed: rakendatud küpsised salvestavad teavet meie veebisaidi lehtede kohta, mida olete külastanud, ja reklaamikampaaniate kohta, mida olete vaadanud või klõpsanud.
Eesmärk/eesmärgid: need veebireklaami jälgimise küpsised näitavad teile veebireklaame, mis tulenevad sisust, mida olete varem vaadanud ja klõpsanud, ning samuti meie veebisaidi lehti, mida olete varem külastanud.

Pakkuja: Microsoft https://privacy.microsoft.com/en-us/privacystatement

 

Küpsised: LinkedIn

Küpsiste kaudu kogutud andmed: rakendatud küpsised salvestavad teavet meie veebisaidi lehtede kohta, mida olete külastanusd, ja reklaamikampaaniate kohta, mida olete vaadanud või klõpsanud.

Eesmärk/eesmärgid: need veebireklaami jälgimise küpsised näitavad teile veebireklaame, mis tulenevad sisust, mida olete varem vaadanud ja klõpsanud, ning samuti meie veebisaidi lehti, mida olete varem külastanud.

Pakkuja: Linkedin https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy

 

Küpsised: ipe_s

Küpsiste kaudu kogutud andmed: see küpsis on seotud Iperceptioni kavatsuste tuvastamise tarkvaraga, mis võimaldab kliendikogemust tajutava kavatsuse alusel dünaamiliselt muuta.

Eesmärk/eesmärgid: Neid küpsiseid kasutatakse meie veebisaidi kasutuse uurimiseks, et seda tulemuste põhjal optimeerida.

Pakkuja: iPerception https://www.iperceptions.com/en/legal/cookies

 

Küpsised: YouTube
Küpsiste kaudu kogutud andmed: need küpsised koguvad andmeid ainult vaadatud videomaterjali kohta ja vaatamiskordade arvu kohta mängijas.

Eesmärk/eesmärgid: neid küpsiseid kasutatakse meie saidil videomaterjali kuvamiseks ja avaldamiseks.

Pakkuja: YouTube https://www.youtube.com/intl/enGB/yt/about/policies/#community-guidelines

 

Küpsised: Google Maps
Küpsiste kaudu kogutud andmed: need küpsised koguvad teavet teie külastatud Opeli veebisaidi lehtede ja reklaamide kohta, mida olete uuesti vaadanud või klõpsanud.

Eesmärk/eesmärgid: need veebireklaami jälgimise küpsised näitavad teile veebireklaame, mis tulenevad sisust, mida olete varem vaadanud ja klõpsanud, ja samuti meie veebisaidi lehti, mida olete varem külastanud.

Pakkujahttps://www.google.com/policies/privacy

 

Küpsised: Google Tag Manager
Küpsiste kaudu kogutud andmed: need küpsised koguvad teavet teie külastatud Opeli veebisaidi lehtede ja reklaamide kohta, mida olete uuesti vaadanud või klõpsanud.

Eesmärk/eesmärgid: need veebireklaami jälgimise küpsised näitavad teile veebireklaame, mis tulenevad sisust, mida olete varem vaadanud ja klõpsanud, ja samuti meie veebisaidi lehti, mida olete varem külastanud.

Pakkuja: Google Tag Manager https://www.google.com/policies/privacy

 

Küpsised: Google Botguard
Küpsiste kaudu kogutud andmed: Opel/Vauxhaul kasutab selle veebisaidi töö haldamiseks Google Tag Manageri.

Eesmärk/eesmärgid: Google Tag Manager on sildihalduslahendus, mis edastab andmeid.

Pakkuja: Google Tag Manager https://www.google.com/policies/privacy

 

Küpsised: JW Player
Küpsiste kaudu kogutud andmed: need küpsised koguvad andmeid ainult vaadatud videomaterjali kohta ja vaatamiskordade arvu kohta mängijas.

Eesmärk/eesmärgid: neid küpsiseid kasutatakse meie lehel videomaterjali kuvamiseks ja avaldamiseks.

Pakkuja: https://www.jwplayer.com/privacy/

 

Küpsised: Adobe Analytics

Küpsiste kaudu kogutud andmed: rakendatud küpsised salvestavad teavet meie veebisaidi lehtede kohta, mida olete külastanud, ja reklaamikampaaniate kohta, mida olete vaadanud või klõpsanud.

Eesmärk/eesmärgid: need veebireklaami jälgimise küpsised näitavad teile veebireklaame, mis tulenevad sisust, mida olete varem vaadanud ja klõpsanud, ning samuti meie veebisaidi lehti, mida olete varem külastanud.

Pakkuja: Adobe Analytics https://www.adobe.com/ee/privacy.html

 

 

7.2 Küpsised mobiilseadmetele mõeldud veebisaidil

 

 

Küpsised: s_fid Adobe Analytics

Küpsiste kaudu kogutud andmed: seda küpsist kasutatakse unikaalse külastaja tuvastamiseks, kui standardne s_vi küpsis pole kolmandate isikute küpsiste piirangute tõttu saadaval. Ei kasutata rakendustes, mis kasutavad esimese osapoole küpsiseid.

Eesmärk/eesmärgid: neid küpsiseid kasutatakse meie veebisaidi külastajate lugemiseks ja mõõtmiseks, kuidas veebisaiti kasutatakse.

Pakkuja: Adobe Analytics https://www.adobe.com/ee/privacy.html

 

Küpsised: s_nr1, s_nr2 Adobe Site Catalys

Küpsiste kaudu kogutud andmed: need küpsised koguvad teavet kasutajate liikluse kohta mööda meie saidil olevaid veebilehti.

Eesmärk/eesmärgid: neid küpsiseid kasutatakse meie veebisaidi külastajate lugemiseks ja mõõtmiseks, kuidas veebisaiti kasutatakse.

Pakkuja: Adobe Site Catalys  https://www.adobe.com/ee/privacy.html

 

Küpsised: s_cc Adobe Analytics

Küpsiste kaudu kogutud andmed: need küpsised koguvad teavet veebibrauseri võimekuse kohta küpsiseid aktsepteerida

Eesmärk/eesmärgid: see küpsis märgib, et küpsised on sinu seadme brauseris lubatud.

Pakkuja: Adobe Analytics https://www.adobe.com/ee/privacy.html

 

Küpsised: Signal

Küpsiste kaudu kogutud andmed: rakendatud küpsised salvestavad teavet meie veebisaidi lehtede kohta, mida olete külastanud, ja reklaamikampaaniate kohta, mida olete vaadanud või klõpsanud.

Eesmärk/eesmärgid: need veebireklaami jälgimise küpsised näitavad teile veebireklaame, mis tulenevad sisust, mida olete varem vaadanud ja klõpsanud, ning samuti meie veebisaidi lehti, mida olete varem külastanud.

Pakkuja: Signal https://www.signal.co/privacy-policy/

 

Küpsised: _pk_id, _pk_ref, _pk_ses (Matamo)

Küpsiste kaudu kogutud andmed: külastaja jälgimiseks kasutab Matomo (Piwik) vaikimisi teie veebisaidi domeenis määratud 1. osapoole küpsiseid. Matomo loodud küpsised algavad prefiksiga: _pk_ref, _pk_cvar, _pk_id, _pk_ses. Kui kasutate lisandmoodulit Heatmap & Session Recording

Eesmärk/eesmärgid: neid küpsiseid kasutatakse meie veebisaidi külastajate lugemiseks ja mõõtmiseks, kuidas veebisaiti kasutatakse

Pakkuja: https://matomo.org/faq/general/faq_146/

 

Küpsised: fitdetection

Küpsiste kaudu kogutud andmed: muudab serveri tarkvarale kättesaadavaks tehnilise teabe kasutaja veebibrauseri kohta, nagu nt akna laius ja kõrgus.

Eesmärk/eesmärgid: seda küpsist kasutatakse teabe kogumiseks, mida vajab andmete töötlemiseks mobiilseadmete veebisaidil kasutatav tarkvara FIT. (https://developer.sevenval.com/docs/)

Pakkuja: Sevenval Technologies GmbH

 

Küpsised: eDX

Küpsiste kaudu kogutud andmed: need küpsised koguvad andmeid ainult veebisaidi külastuste kohta ja võimalike vabade aegade kohta veebisaidi optimeerimiseks, et tagada saidi parem funktsionaalsus ja mulje kasutajale.

Eesmärk/eesmärgid: neid küpsiseid kasutatakse meie veebisaidi külastajate lugemiseks ja mõõtmiseks, kuidas veebisaiti kasutatakse.

Pakkuja: eDX / Sophus3 http://www.sophus3.com/data-protection-policy/

 

Küpsised: s_sq Adobe Analytics

Küpsiste kaudu kogutud andmed: seda küpsist määrab ja loeb JavaScripti kood, et tuvastada, kas küpsised on lubatud.

Eesmärk/eesmärgid: neid küpsiseid kasutatakse meie veebisaidi külastajate lugemiseks ja mõõtmiseks, kuidas veebisaiti kasutatakse

Pakkuja: Adobe Analytics https://www.adobe.com/ee/privacy.html

 

Küpsised: s_ppv Adobe Site Catalys
Küpsiste kaudu kogutud andmed: need küpsised koguvad teavet kasutajate liikluse kohta mööda meie saidil olevaid veebilehti

Eesmärk/eesmärgid: neid küpsiseid kasutatakse meie veebisaidi külastajate lugemiseks ja mõõtmiseks, kuidas veebisaiti kasutatakse.

Pakkuja: Adobe Site Catalyst https://www.adobe.com/ee/privacy.html

 

Küpsised: nm_carusseldwt_opel_ee
Küpsiste kaudu kogutud andmed:

Eesmärk/eesmärgid: Neid küpsiseid kasutatakse ainult vestlusfunktsiooni kasutamisel.

Pakkuja: Carussel

 

Küpsised: IgnitionOne

Küpsiste kaudu kogutud andmed: salvestab kordumatu tuvastaja igale külastajale, kes ei võta vastu kolmandate isikute küpsiseid. Need küpsised koguvad teavet teatud külastajate kohta, kes osalevad meie kingituskupongi jagamisprogrammis.

Eesmärk/eesmärgid: neid küpsiseid kasutatakse meie veebisaidi kasutuse uurimiseks, et kuvada teatud kasutusmustri korral kupongide programme.

Pakkuja: IgnitionOne https://www.ignitionone.com/privacy-policy/

 

8. Küpsiste ja sarnaste tehnoloogiate lubamine ja keelamine

Interneti brauseri menüüriba jaotises Abi seletatakse kasutajatele:

 

  • kuidas takistada brauseril uute küpsiste vastuvõtmist;
  • kuidas seadistada brauser sellisel, et iga uue küpsise vastuvõtmisel kasutajat teavitataks;
  • kuidas küpsised täielikult keelata.

 

Kui küpsised on keelatud, siis pole suur osa opel.ee sisust kättesaadav, nt esinduse otsing ja autokonfiguraator, ning samuti ei pruugi brauser õigesti kuvada kasutajapõhiseid pakkumisi. Selle vältimiseks soovitame küpsised lubada.

Juhul kui soovid lugeda täpsemalt, siis on veebis küpsiste kohta saadaval rohkesti materjali. Vt näiteks: http://www.allaboutcookies.org

9. Teabevahetus sotsiaalmeedia võrgustikega

Klienditeenindus ja abi sotsiaalmeedia kaudu

 

Samuti saab ettevõttega Opel Southeast Europe Kft. võtta ühendust sotsiaalmeedia kanalite kaudu. Nt kui saadad meile sõnumi või postitad midagi meie sotsiaalmeedia kanalites, võime sinu sõnumi või postituse teavet kasutada selleks, et sulle vastata teemal, mille osas sa meiega ühendust võtsid, kasutades selleks sinu kasutatud sotsiaalmeedia kanalit. Selleks et vastata sinu abipalvele, võime küsida sult otse- või privaatsõnumi kaudu täiendavat teavet, nt teema üksikasju, nime, meiliaadressi, VIN-koodi, telefoni numbrit, asukohta (linn/riik) ja/või sinu sõiduki marki, mudelit ja aastakäiku. Sinu saadetud teavet ei kasutada otseturunduseks, turundusuuringuid teenuse või toote parendamiseks tehakse ainult (anonüümseks muudetud) koondandmete põhjal.

 

Palume arvestada, et kunagi ei tohiks oma postitusse või sõnumisse lisada tundlikke andmed (nt andmed rassilise või rahvusliku päritolu, poliitiliste hoiakute, usuliste või filosoofiliste veendumuste või tervisliku seisundi kohta). Pea meeles, et kui postitad midagi avalikul sotsiaalmeedia kanalil, siis on seda võimalik lugeda kõigil.

 

Lingid sotsiaalmeediasse / sotsiaalmeedia lisandprogrammid

 

Meie veebileht sisaldab linke sotsiaalmeediasse.

Meie veebisaidi külastajate isikuandmete kaitsmiseks ei kasuta me sotsiaalmeedia lisandprogramme. Selle asemel on veebilehele lisatud HTML-lingid, mis võimaldavad sisu lihtsat jagamist sotsiaalmeedia platvormidel. Linkide lisamine väldib meie veebilehe avamisel otseühendust erinevate sotsiaalmeedia võrguserveritega. Nupul klõpsamisel avaneb brauseriaken ja suunab kasutaja vastava teenusepakkuja veebisaidile, kus (näiteks pärast sisselogimist) saab kasutada nuppe "Meeldib" või "Jaga".

 

Lisateavet andmete töötlemise eesmärgi ja ulatuse ning sinu isikuandmete edasise kasutamise kohta teenusepakkuja ja nende veebisaitide ning sinu privaatsuse kaitsmiseks vajalike sätete kohta leiad vastava teenusepakkuja andmekaitse teabest.

 

Facebook: http://www.facebook.com/policy.php

Twitter: https://twitter.com/privacy

Instagram: https://help.instagram.com/155833707900388

YouTube: https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/legal/impressum

10. Sinu õigused

Andmesubjektina on sul vastavalt kehtivatele õigusaktidele õigus tutvuda oma isikuandmetega, nõuda nende parandamist, kustutamist (õigus olla unustatud), piirata nende töötlemist, nõuda andmete ülekandmist, õigus esitada vastulause teie isikuandmete töötlemisele isikuandmete kaitse üldmääruse artikli 6 lõike 1 punktide e või f alusel või isikuandmete töötlemisele otseturunduse eesmärgil.

 

Palume arvestada, et sinu eespool nimetatud õigused on seadusega piiratud ning me oleme kohustatud neid järgima üksnes teatud tingimustel.

 

Kui soovid oma eespool nimetatud õigusi kasutada, palume võtta ühendust (privacyrights@opel.com) meili teel aadressil privacyrights@opel.com või posti teel: OPEL office (1stfloor), Str.Emil Cioran No.2, 550025, Sibiu, Rumeenia.

Saame vastutava andmetöötlejana igal ajal sinu isikuandmeid ajakohastada (nt muuta aadressi).

Kui soovid esitada kaebuse isikuandmete kaitse määruse artikli 77 alusel, palume võtta ühendust Andmekaitse Inspektsiooniga, aadress Väike-Ameerika 19, Tallinn 10129, veebileht http://www.aki.ee.

 

Nõusoleku tagasivõtmise õigus

Teil on õigus oma nõusolek igal ajal tagasi võtta (selleks palume võtta ühendust e-posti aadressil privacyrights@opel.com või kirja teel aadressil: OPEL office (1st floor), Str.Emil Cioran No.2, 550025, Sibiu, Rumeenia. Nõusoleku tagasivõtmine ei mõjuta töötlemise seaduslikkust vastavalt nõusolekule kuni selle tagasivõtmiseni.

11. Privaatsuspoliitika muudatused

Kõik meie privaatsuspoliitika tulevased muudatused avaldatakse sellel veebisaidil. Muudatustega tutvumiseks peaksid meie privaatsuspoliitka tingimusi regulaarselt üle vaatama.

12. Meie kontaktid

Opel Southeast Europe Kft., Szabadsag ut.117, Budaörs, H-2040, Ungari

Opel Automobile GmbH, Bahnhofsplatz, 65423 Rüsselsheim am Main, Saksamaa, telefon: +49 (0)6142 - 911 9800, meiliaadress: kontakt@opel-infoservice.de, Michael Lohscheller (esimees), Rémi Girardon, Peter C. Küspert, Christian Müller, Philippe de Rovira, Anke Felder

Meiliaadress: cac@opel.com

 

Kui Teil on küsimusi meie andmekaitsespetsialistile, palun saatke oma päring: privacyrights@opel.com

 

Versioon: märts 2018

 

Ettevõtte täielikud andmed leiad jaotisest Juriidiline teave.